Има възможност за пътища за скрит обход на извършителя на .

...
Има възможност за пътища за скрит обход на извършителя на .
Коментари Харесай

Убийството на Алексей Петров извършено с ловна карабина или Калашников?

Има опция за пътища за прикрит обход на причинителя на. Изстрелът най-вероятно е изработен без оптика - ловна карабина или автомат " Калашников ". Това мнение изрази пред БиТиВи някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Ивано в за убийството на някогашната барета.

Той уточни, че никой не прави атентати с телефона в джоба, само че това, което е характерно е, че е необичайно експерт като Алексей Петров да допусне метод на живот, елементарно предвидим от нападател . Алексей Петров бе огромен престиж в охранителната активност и това е спомогнало да бъде изчислен моментът къде ще бъде и по кое време ще бъде, сподели доцент Иванов.

Според него против стрелеца е нямало какво да се направи, макар че е с Алексей Петров. Според това, което се вижда като фактология за профила на килъра, се касае за експерт и някогашен боен, само че може да е и някогашен ловджия или даже чужденец, очерта доцент Милен Иванов вероятният профил на килъра на някогашната барета.

Той добави, че проверяващите би трябвало да кажат какви са аргументите за убийството на Алексей Петров - може да са бизнес ползи, престъпен контингент или битови проблеми. Доц. Милен Иванов се надява проверяващите да си свършат работата, тъй като е неприемливо в 21 век да има такива тежки закононарушения. Най-вероятно това ликвидиране няма да е последното - очевидно нещо се случва в ъндърграунда и в обществото, чака доцент Иванов, съгласно който страната има голям инструментариум за реакция, като проникне в престъпния контингент.
 Как политиците реагираха на убийството на Алексей Петров
Как политиците реагираха на убийството на Алексей Петров

От поръчка за промяна в службите до искане за КСНС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР